Ułatwienia dostępu

PL  |  EN

Oferta Ślubna – PAKIET LUX

PAKIET LUX

ROK 2025 – sobota – 355 zł/os.  |  ROK 2026 – sobota – 365 zł/os.

WESELE W PIĄTEK – minus 5 zł od ceny podstawowej
WESELE W CZWARTEK – minus 10 zł od ceny podstawowej

 

PRZYWITANIE CHLEBEM I SOLĄ
APERITIF: wino musujące
UROCZYSTY OBIAD WESELNY:
PRZYSTAWKA 1 porcja na osobę
ZUPA 1 porcja na osobę, DANIE GŁÓWNE 4 porcje na osobę
DODATKI SKROBIOWE I WARZYWNE
DESER 1 porcja na osobę
CIASTO 2 porcje na osobę + OWOCE SEZONOWE 150 g/os.
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK 3,5 porcji na osobę
PŁONĄCY UDZIEC Z DODATKAMI 1 porcja na osobę
GORĄCY POSIŁEK NOCNY 1,5 porcji na osobę
ZUPA 1 porcja na osobę

SZCZEGÓŁOWE MENU
UROCZYSTY OBIAD WESELNY
PRZYSTAWKA 1 porcja na osobę – carpaccio z buraka
ZUPA 1 porcja na osobę – do wyboru jedna z opcji:
> rosół z makaronem 
> krem 
DANIE GŁÓWNE 4 porcje na osobę
> kurczak supreme
> wędzona pierś z kaczki w sosie malinowo-porzeczkowym
> sakiewka wieprzowa faszerowana pieczarkami, cebulą, papryką i serami
> rolada wołowa
> łosoś w sosie kaparowym
DODATKI: purée ziemniaczane z chrzanem, gnocchi buraczane, pyzy, frytki
SOS CIEPŁY: myśliwski
WARZYWA: zestaw surówek, szparagi w boczku, buraczki zapiekane z fetą, kapusta czerwona podawana z boczkiem
DESER 1 porcja na osobę
> beza z mascarpone i malinami
CIASTO 2 porcje na osobę + OWOCE SEZONOWE 150 g
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK 3,5 porcji na osobę
> tatar wołowy
> rolada z indyka z brokułami
> tortille z serem i łososiem
> roladka szpinakowa z łososiem i musem szpinakowym
> kruche babeczki z nadzieniem
> mix sałat z burakiem i kozim serem
> sałatka z kurczakiem i żółtym serem
> świeżo wypiekane bagietki > masło
> SOS ZIMNY: chrzanowy
PŁONĄCY UDZIEC Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I SOSEM CZOSNKOWYM 1 porcja na osobę (w cenie udziec na 80 osób)
GORĄCY POSIŁEK NOCNY 1,5 porcji na osobę
> żeberka wieprzowe w miodzie na ostro
> polędwiczki otulone boczkiem
> pierś z kurczaka w ziołowej panierce
> ziemniaki opiekane
> kapusta zasmażana
ZUPA 1 porcja na osobę – do wyboru jedna z opcji:
barszcz, żurek z białą kiełbasą lub zupa meksykańska
PAKIET NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH
ekspres do kawy, herbata (szeroki wybór smaków)
DODATKI: cukier, mleko, cytryna
WODA MINERALNA NIEGAZOWANA  Z SZASZŁYKIEM OWOCOWYM, SOKI OWOCOWE – bez limitu
NAPOJE GAZOWANE (butelka 0,85 l – bez limitu

 

 

W CENIE WESELA

APARTAMENT DLA NOWOŻEŃCÓW na wesele i poprawiny
OBSŁUGA KELNERSKA –  jeden kelner na 25 gości
WSPARCIE KOORDYNATORA IMPREZ
PODRALERZE
SALA I TARAS DOSTĘPNY DO GODZINY 4.00, każda dodatkowo rozpoczęta godzina – 800 zł
AGREGAT PRĄDOTWÓRCZY – zabezpieczenie w przypadku braku prądu
KLIMATYZOWANE SALE 

 

INFORMACJE DODATKOWE

> na życzenie gości uwzględniamy menu wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe oraz inne opcje żywieniowe
> możliwość zamówienia tortu weselnego, napojów alkoholowych
> menu dla usługodawców płatne 50% lub 100% – wg ustaleń
> dzieci  1-3 – 30 zł, 3-6 lat – 50% ceny, powyżej 6 lat – 100% ceny
> zniżki na organizację wesel poza sezonem
> własny barman – serwis – 400 zł
> roolbar samoobsługowy 30 l – 500 zł
> własna fotobudka, fotobudka 360 – 600 zł

POPRAWINY

ROK 2025 – 100 zł/os.  |  ROK 2026 – 110 zł/os.
POWYŻEJ 50 OSÓB – 10% RABATU
W cenie poprawin: posiłki zachowane z przyjęcia weselnego, zupa inna niż w dniu wesela, dwa dodatki skrobiowe,
zestaw surówek, pakiet napojów bezalkoholowych
Sala dostępna na 6 godzin

NOCLEGI

W naszym hotelu czeka na Państwa 67 pokoi z bezpłatnym dostępem do internetu. Śniadania w formie bufetów.
Atrakcyjne ceny noclegów specjalnie dla gości weselnych – zawarte w umowie weselnej.

DOBA HOTELOWA 14.00-12.00 (przedłużenie doby za każdą godzinę 10% ceny noclegu)

 

Od 1 kwietnia 2024 r. nastąpiła zmiana podatku VAT na żywność z 0% na 5%. Ma to wpływ na koszt świadczonych usług. 
W związku z tym cena menu każdego z pakietów ulega zmianie. O więcej szczegółów dopytaj koordynatora.

Sylwia Kosmowska-Łączkowska

DYREKTOR HOTELU

Marta Matuszak

KOORDYNATOR DS. IMPREZ

Agnieszka Pawlak

ASYSTENT DYREKTORA HOTELU

× W czym możemy pomóc?