DANIE GŁÓWNE 2,5 porcji na osobę
> karkówka marynowana z grilla lub filet z grilla
> kotlet de Volaille
> roladka po staropolsku w sosie własnym
> kotlet schabowy z pieczarkami
DODATKI SKROBIOWE I WARZYWNE
> ziemniaki z sosem pieczeniowym
> frytki
> bukiet surówek
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK 3 porcje na osobę
> minitortille warzywne z kurczakiem
> deski serów i wędlin
> koreczki caprese
> sałatka grecka
> sałatka cezar
> bagietka, masło
NAPOJE:
NIELIMITOWANY PAKIET NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH
kawa rozpuszczalna, parzona, herbata (szeroki wybór aromatów) DODATKI: cukier, mleko, cytryna
woda mineralna niegazowana z szaszłykiem owocowym
SOKI OWOCOWE 1l/os. (za każdą 100% płatną osobę, do spożycia na terenie lokalu)
WÓDKA WYBOROWA 0,5 l/3 os.
ALKOHOLE WŁASNE – bez dodatkowych kosztów przy menu za minimum 195 zł/os., poniżej – 10 zł/os.
OPCJONALNIE NAPOJE GAZOWANE: 15 zł/ 0,85 l

Sylwia Kosmowska-Łączkowska
DYREKTOR HOTELU, KOORDYNATOR DS. IMPREZ

