DANIE GŁÓWNE 2,5 porcji na osobę
> grillowany filet z kurczaka w sosie kurkowym
> kotlet de Volaille
> roladka po staropolsku
> kotlet schabowy z pieczarkami
DODATKI SKROBIOWE I WARZYWNE
> ziemniaki z sosem pieczeniowym
> frytki
> warzywa gotowane
> bukiet surówek
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK 3 porcje na osobę:
> minitortille z warzywami i kurczakiem
> deski serów i wędlin z owocami i krakersami
> sałatka grecka
> sałatka cezar
> pieczywo, masło
BARSZCZ 1 porcja na osobę
NAPOJE:
NIELIMITOWANY PAKIET NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH
kawa rozpuszczalna, parzona, herbata (szeroki wybór aromatów) DODATKI: cukier, mleko, cytryna
woda mineralna niegazowana z szaszłykiem owocowym
WÓDKA WYBOROWA 0,5 l/3 os.
DODATKOWE OPŁATY:
SOKI OWOCOWE 1l – 15 zł
NAPOJE GAZOWANE 0,85 l – 15 zł
ALKOHOLE WŁASNE – bez dodatkowych kosztów przy menu za minimum 195 zł/os., poniżej – 10 zł/os.
Od 1 kwietnia 2024 r. nastąpiła zmiana podatku VAT na żywność z 0% na 5%. Ma to wpływ na koszt świadczonych usług.
W związku z tym cena menu każdego z pakietów ulega zmianie. O więcej szczegółów dopytaj koordynatora.